Redacción e audio: Uxía Pérez Díaz, 1º ESO
Chocoart é unha empresa
situada en Lugo, que conta co respaldo de máis de trinta anos de experiencia
traballando na elaboración de bombóns.
Os seus produtos fanse un a
un, de maneira totalmente artesanal, creando dese xeito bombóns de autor e
deseños únicos.
En Chocoart realízase todo o
proceso, desde a compra, recepción de materias primas, envases, embalaxes etc.,
ata a saída do produto das súas instalacións.
A calidade das materias primas
empregadas no obradoiro é primordial. Utilízanse só produtos de primeira
calidade e esenciais naturais , sen ningún tipo de aditivo nin colorante
artificial. Os froitos secos, a froita confeitada etc., que se emprega para a
elaboración dos bombóns, é sempre de orixe nacional. A cobertura posúe unha alta
porcentaxe de cacao e a lecitina de soia que se emprega como emulxente, nunca é
transxénica e mellora a calidade do produto.
Cos
anos foron incorporando novas especialidades coma os bombóns sen azucres
engadidos ,os de mousse de queixo de cabrales ou os de sidra… contando na
actualidade con máis de setenta especialidades, todos elas sen gluten.
Ningún comentario:
Publicar un comentario