21 de mar. de 2021

TORTA ANCANO

 Redacción e audio: Uxía Pérez Díaz, 1º ESO A


Tortas Ancano é unha empresa ubicada no concello lucense de Portomarín, que conta con medio século de experiencia,  e que é pioneira na fabricación e comercialización a grande escala da torta de améndoas máis famosa de Galicia: a torta especial camiño de Santiago.

Todos os ingredientes utilizados na elaboración das tortas son naturais , por iso están catalogados como Produto Artesán Natural, sometendo todos os seus produtos a un control de calidade constante, levado a cabo por un laboratorio independente , o que garante a súa excelente calidade.

 Sen conservantes nen colorantes contan cun elevado nivel de conservación: 45 días como mínimo desde a súa elaboración , en condicións adecuadas de temperatura e humidade. Admiten a súa conxelación a unha temperatura igual ou inferior  a  -18 ºC , desconxelándose a temperatura ambiente.

A diferenza e o segredo das súas tortas radican na esixente selección das materias primas (améndoas, ovos , manteiga e azucre ) que xunto co coidadoso proceso de fabricación,  ofrecen o sabor único e a inconfundible calidade que só as Tortas Ancano poden ofrecer.

Ningún comentario:

Publicar un comentario