Redacción e audio: Uxía Pérez Díaz, 1º ESO A
Tortas Ancano é unha empresa
ubicada no concello lucense de Portomarín, que conta con medio século de
experiencia, e que é pioneira na
fabricación e comercialización a grande escala da torta de améndoas máis famosa
de Galicia: a torta especial camiño de Santiago.
Todos os ingredientes
utilizados na elaboración das tortas son naturais , por iso están catalogados
como Produto Artesán Natural, sometendo todos os seus produtos a un control de
calidade constante, levado a cabo por un laboratorio independente , o que
garante a súa excelente calidade.
Sen conservantes nen colorantes contan cun
elevado nivel de conservación: 45 días como mínimo desde a súa elaboración , en
condicións adecuadas de temperatura e humidade. Admiten a súa conxelación a
unha temperatura igual ou inferior a -18 ºC , desconxelándose a temperatura
ambiente.
A diferenza e o segredo das súas tortas radican na esixente selección das materias primas (améndoas, ovos , manteiga e azucre ) que xunto co coidadoso proceso de fabricación, ofrecen o sabor único e a inconfundible calidade que só as Tortas Ancano poden ofrecer.
Ningún comentario:
Publicar un comentario