30 de xan. de 2021

EMPANADAS CHOUSA

 Redacción e audio: Diana Calvo, 1º ESO. 


Cal é o segredo da auténtica empanada galega? A marca Chousa, especialistas en empanadas desde 1959, sábeo moi ben. Pero non hai un único segredo, senón tres…

Segredo nº 1: Máis atún.

Todas as empanadas de atún Chousa, melloraron a súa fórmula ata incorporar un 25% de atún no recheo, sen incremento do prezo.

Segredo nº 2: Feita de forma artesanal en Galicia.

A Empanada galega Chousa, elabórase cun proceso manual que marca a diferenza. Cada empanada de peche artesán faise a man dunha nunha. Son, ademais, as únicas empanadas galegas do mercado co selo Galicia Calidade.

Segredo nº 3: un ingrediente que non se rouba.

«Poderían copiar a nosa lista de ingredientes, pero nunca conseguirán roubar a nosa receita, pois o ingrediente segredo máis importante de Chousa é o agarimo co que elaboramos este produto que tanto significa para nós: un anaco da nosa herdanza, un retrato da nosa historia», explican dende a empresa.


Ningún comentario:

Publicar un comentario