30 de maio de 2021

CONSERVAS TERRA DE BARONCELI

 Redacción e audio: Uxía Pérez Díaz, 1º ESO A

Terra de Baronceli é un complexo gastronómico natural , tenda e fábrica de conservas situado en Vilaza, no Val de Monterrei.

Cultivan practicamente todo o que producen e cando precisan máis produtos ,mercan froitos seleccionados a pequenos agricultores , polo que a súa produción garante a máis alta calidade nas materias primas, libre de sementes transxénicas, pesticidas e metáis pesados . Para a elaboración das súas conservas, escollen e lavan a man froito a froito.

A empresa comercializa diferentes tipos de marmeladas, patés, fritadas e salsas, elaborados con produtos procedentes de agricultura orgánica.

No envasado non se emprega ningún tipo de aditivo químico nin conservantes artificais. Unhas gotiñas de limón, recén espremido, e unha coidada esterilización garanten todo o sabor e a completa seguridade do produto que chega as súas mans.

A empresa potencia a economía local, respectando o medio ambiente e as tradicións dos núcleos rurais de Galicia, resucitando formas ancestrais da nosa cultura culinaria.


Ningún comentario:

Publicar un comentario