Redacción e audio: Uxía Pérez Díaz, 1º ESO A
Terra
de Baronceli é un complexo gastronómico natural , tenda e fábrica de conservas
situado en Vilaza, no Val de Monterrei.
Cultivan
practicamente todo o que producen e cando precisan máis produtos ,mercan
froitos seleccionados a pequenos agricultores , polo que a súa produción
garante a máis alta calidade nas materias primas, libre de sementes
transxénicas, pesticidas e metáis pesados . Para a elaboración das súas
conservas, escollen e lavan a man froito a froito.
A
empresa comercializa diferentes tipos de marmeladas, patés, fritadas e salsas,
elaborados con produtos procedentes de agricultura orgánica.
No
envasado non se emprega ningún tipo de aditivo químico nin conservantes
artificais. Unhas gotiñas de limón, recén espremido, e unha coidada
esterilización garanten todo o sabor e a completa seguridade do produto que
chega as súas mans.
A
empresa potencia a economía local, respectando o medio ambiente e as tradicións
dos núcleos rurais de Galicia, resucitando formas ancestrais da nosa cultura
culinaria.
Ningún comentario:
Publicar un comentario