23 de xan. de 2021

IOGURES LARSA

 Redacción e audio: Diana Calvo Gallego, 1º ESO A


O leite co que se producen os iogures Larsa provén de vacas galegas que pastan en liberdade nos verdes prados da nosa terra e aliméntanse de forma natural. O Leite de Pastoreo Larsa conta coa certificación de SGS, un prestixioso selo que avala estás prácticas sostibles.

A calidade de vida das vacas vese reflectida na calidade do leite e por tanto, no sabor dos iogures. Por iso son tan cremosos e teñen unha intensidade inigualable. Se aínda non o fixeches, próbaos e descubrirás que non hai outros iguais. Ademais, hai moita variedade de sabores, pero o máis vendido é o de vainilla.

Estes iogures tradicionais son perfectos para aquelas persoas que gozan dos clásicos. Resultan ideais para toda a familia, pero encandean especialmente aos máis pequenos polo seu sabor.

Os reposteiros máis entendidos saben de primeira man que un iogur de Larsa é o mellor aliado para preparar o típico biscoito de iogur. Quen non utilizou un iogur de Larsa para medir as cantidades desta clásica e sinxela receita? Elixe o sabor que máis che guste e dálle un toque diferente ás túas sobremesas. Ti decides se compartir o secredo ou gardarlo para ti.


Ningún comentario:

Publicar un comentario